Tweedehandswinkel Venlo

Het is tegenwoordig steeds normaler om niet alles nieuw te kopen. Zeker met de opwarming van de aarde en de rol die de fashion industrie daarin speelt in het achterhoofd, gaan steeds meer mensen op zoek naar alternatieve plekken om hun kleren, sieraden, tassen en andere producten te kopen. Als tweedehandswinkel in Venlo zijn wij een van die plekken. Wij bieden allerlei verschillende mensen een ruimte aan om daar hun spullen te verkopen. Dit is veelal tweedehands, maar er worden ook veel zelfgemaakte en ook nieuwe producten verkocht. Zo dragen wij als kringloopwinkel in Venlo niet alleen een steentje bij aan het ontlasten van ons klimaat, maar helpen wij u ook vinden waar u naar zoekt of helpen wij u met het verkopen van uw producten.

Hoe kunt u uw spullen in onze tweedehandswinkel in Venlo verkopen?

Of u nu door de jaren heen te veel kleren heeft verzameld en die met liefde wilt verkopen, of dat u misschien allemaal leuke sieraden of tassen maakt en deze aan de man wil brengen, dit kunt u bij ons doen. Wij verhuren ruimtes in onze tweedehandswinkel in Venlo waar u uw spullen kunt uitstallen. Deze ruimte is echt van u, dus u kunt dit inrichten zoals u dat wil. U bepaalt dus ook zelf de prijs van de producten die u verkoopt. Vervolgens verkopen wij deze spullen voor u. Zo hoeft u zich daar geen zorgen over te maken en raakt u eindelijk van die spullen af. Doordat er veel verschillende mensen in onze tweedehandswinkel in Venlo spullen verkopen, is er voor ieder wel wat wils.

Tweedehandswinkel Venlo

Vintage

Mocht u niet op zoek zijn naar het allergoedkoopste, maar juist naar het allermooiste, dan is dat geen reden om niet naar onze tweedehandswinkel in Venlo te komen. Wij verkopen namelijk naast een heleboel goedkope kleren, sieraden en tassen, ook nog eens een wat duurdere producten. Dit zijn allerlei verschillende vintage artikelen. Van tassen en jassen tot sieraden.

Goedkope spullen in de tweedehandswinkel in Venlo

Maar misschien heeft u juist wel behoefte aan de goedkopere optie. Wij zijn er dan als tweedehandswinkel in Venlo natuurlijk ook voor u. Van goedkope sportkleding tot zelfgemaakte schattige oorbellen, u vindt het allemaal bij ons. Dit is allemaal al vanaf een vriendelijk prijsje aan te schaffen. Zo loopt u er toch hip en trendy bij, zonder dat u daarvoor een fortuin hebt hoeven neertellen. Dat we u goede prijzen bieden is voor ons als tweedehandswinkel in Venlo dan ook erg belangrijk.

Menu