Kringloopwinkel Venlo

Het kan soms nog knap lastig zijn om precies de juiste kleren of accessoires te vinden. En zelfs als dat u wel lukt, is het vaak nog steeds te duur. Kringloopwinkels zijn dan vaak een goede plek om even lekker rond te neuzen. Als kringloopwinkel in Venlo hebben wij van alles en nog wat en we hopen dat u bij ons vindt wat u zoekt. Wij verkopen namelijk allerlei zelfgemaakte spullen, zoals sieraden en kleren, maar ook tassen, vintage artikelen, zeepjes, sportkleding en nog veel meer.

Hoe komt het dat wij in onze kringloopwinkel in Venlo zoveel spullen verkopen?

Omdat wij een shop-in-shop-winkel zijn, hebben wij een groot assortiment verschillende producten. Wij verhuren namelijk ruimtes in de winkel uit aan mensen die van hun spullen af moeten. Dit kan van alles zijn. Zo kan het zijn dat u een heleboel spullen uit een erfenis hebt gekregen, waar u deels van af moet, maar het kan ook zo zijn dat u een handelaar bent en spullen koopt om deze vervolgens weer te verkopen. Wat de reden ook is, u kunt bij ons een ruimte huren om deze spullen te verkopen. U mag deze ruimte helemaal zelf inrichten en u mag helemaal zelf weten wat u gaat verkopen. U bepaalt de prijs voor de producten die u wilt verkopen en vervolgens zorgen wij voor de verkoop van uw producten. Omdat wij een heleboel verschillende mensen hebben die bij ons een ruimte huren kunt u werkelijk bijna alles bij ons vinden.

Kringloopwinkel Venlo

Sportkleding

Dit is iets dat wij als tweedehandswinkel in Venlo ook aanbieden. Iedereen heeft op een gegeven moment wel iets van sportkleding nodig. Of dit nou nieuwe voetbalshirts zijn, hardloopschoenen, of een sportbroek, u vindt het allemaal in onze kringloopwinkel in Venlo.

Tassen

Maar ook tassen zijn er in allerlei soorten en maten. Misschien zoekt u wel een grote rugzak voor op reis, omdat u gaat backpacken in een ver land. Of misschien zoekt u juist naar een kleine, mooie handtas voor het uitgaan. Maar wilt u dan een leren tas of juist niet? Wat het ook is, de kans is groot dat u het bij ons vindt. Wij verkopen als kringloopwinkel in Venlo zelfs tassen gemaakt van brandweerslangen!

Sieraden

Sieraden kunnen we natuurlijk niet vergeten. Mooie oorbellen, armbanden of andere sieraden zijn vaak aan de dure kant als u deze nieuw wilt kopen. In onze kringloopwinkel in Venlo kunt u zelfgemaakte en betaalbare sieraden aanschaffen.

Menu