Kringloop Venlo

Puilt uw kast weer uit van de kleren die u eigenlijk niet echt meer draagt? Heeft u wellicht een heleboel stenen en kristallen waar u graag van af wil? Of maakt u misschien zelf wel tassen, kleren of sieraden? Wat het ook is, wij van de kringloop in Venlo staan voor u klaar. Naast het feit dat u bij ons allerlei mooie spullen kunt kopen, vinden wij ook dat het voor iedereen makkelijk moet kunnen zijn om spullen te verkopen. Wij kunnen u daar dan dus ook bij helpen. Wij zijn namelijk een shop-in-shop-winkel, wat inhoudt dat wij u ruimte kunnen verhuren en u uw spullen vanuit onze winkel kunt verkopen.

Hoe werkt het huren van een ruimte in de kringloop in Venlo?

Als u bij ons een ruimte huurt om spullen te gaan verkopen, heeft u alles in de hand. U kunt de ruimte geheel naar eigen wens inrichten en u kunt helemaal zelf bedenken wat u wilt gaan verkopen. Ook de prijzen zult u zelf bedenken, zodat u voor uw kleren wel krijgt wat u wilt krijgen. U kunt dus eigenlijk alles zelf doen, alsof u echt een eigen winkel heeft. U hoeft zich alleen geen zorgen te maken over het vinden van personeel. Die leveren wij namelijk. Wij van de kringloop in Venlo verkopen uw producten voor u, zodat u zich er niet de hele tijd mee bezig hoeft te houden, u toch van uw spullen afkomt en u daar ook nog eens wat aan overhoudt.

Kringloop Venlo

Wat voor spullen zijn er allemaal te vinden in de kringloop in Venlo?

Ook als u niet van plan bent om spullen te verkopen kunt u bij ons terecht. Wij zijn namelijk niet voor niets een kringloopwinkel in Venlo, dus u kunt ook juist van alles bij ons kopen. Als uw kledingkast juist wel wat nieuwe kleren kan gebruiken, maar u het zonde vindt om geheel nieuwe kleren te kopen bijvoorbeeld. Of als u kleren nodig heeft, maar een beetje moet letten op de prijs. Verder verkopen wij als kringloopwinkel in Venlo naast kleren nog veel meer. U kunt bijvoorbeeld ook allerlei sieraden bij ons vinden. Dit kunnen echte dure sieraden van edelstenen zijn, of juist zelfgemaakt sieraden. Ook natuurlijke producten en tassen in allerlei soorten en maten worden door ons verkocht. Kortom, als kringloop in Venlo hebben wij voor iedereen wel iets. We hopen u binnenkort graag te zien.

Menu